Gokart

Mandag 10.11 november arrangerte Lawan Trondheim endelig Gokart og Bowling. Det var mange engasjerte som dukket opp lekking for barn og tegning de koset seg masse.
Men det har vært morsomt, og vi har fått fine tilbakemeldinger. Vi spilte to serier med bowling, og en runde med Gokart etter vi ble ferdig fikk vi en ekstra runde gratis.Det ble også reservert god mat og drikke med musikk og sang + mye moro for Ungene og voksne.

Av de som stilte opp fikk vi gode tilbakemeldinger

(Flere bilder)

Bowling Strømmen og Jessheim

Vi har gode nyheter for alle under 15år, det blir arrangert bowling på strømmen bowling og jessheim bowling. Her blir dere servert mat og to gode serier med bowling. 
For dere som har fått med dere at det også blir arrangert paintball men ikke vil være med på det så er dere hjertelig velkommene til å bli med på bowling.

Klokkeslett og dato: 13:00, den 1november. 

Medlemskontinenten er på 50,- og skal betales inn til konto:50820878660 innen 28okt. 

Håper flest som mulig stiller opp med et godt humør og koser seg masse.

For øvrige spørsmål kontakt: 

Shahin Shojai: 48131798

 Shahin Ahmadi: 94855675 

Hyttetur

 


Fredag 26.09.14 til 28.09.14. ble lawans hyttetur arrangert på Sauvika som ligger i naturskjønne omgivelser i østfold. Lawan medlemmer fra hele landet hadde møtt opp til denne begivenheten. Deltagerne ble hentet med buss fra Lillestrøm, oslo og østfold byene og fraktet til Hvaler, de ble deretter fraktet med båt over til Sauevika. Under bussturen ble det sang, musikk og mye moro.

På Sauevika ble det kveldsmaten og etter maten ble alle samlet på konferanserommet hvor Awat Azari (leder for lawan) og Tahir Ismailpoor (medlemsansvarlig) holdt et velkomsttale og program for helgen ble lagt frem. Etter velkomsttalen ble det holdt en minnesmarkering etterfulgt med 1. minutt stillhet til minne for alle kurdiske martyrer og situasjonen i kuristan nå av Idris Moradi.

Dag 2 Kurser og seminar.
Dag2 av turen ble åpnet og programmet lagt frem av Idris Moradi.
Foad Khakibegi generalsekretær for lawan Kurdistan som var blitt invitert av lawan Norge til dette arangementet holdt et seminar om lawan og dens historie og situasjonen i Kurdistan. Videre fikk vi veiledning om hva Lawan i Norge kunne gjøre i fremtiden for å bli bedre. Seminaret ble avsluttet med spørsmål fra deltagerne.

Videre i programmet fikk Hiwa Ahmadi komme frem for å holde et innlegg på vegne av PDKI Norge. Innlegget handlet om Lawans ansvar som organisasjon og veien videre for lawan.

Etter Hiwa Ahmadi holdt Qader Azizbegi og Anwar Poya som begge er aktive medlemmer i arbeiderpartiet å sitter og har sittet i bystyret i østfoldbyene et lite kurs om det politiske systemet i norge, de oppfordret også alle lawan medlemmer til å være politsik aktivet i ungdomspartiene.

Etter en lang dag med kurs og seminar ble det servert middag og dagen fortsatte med aktiviteter som fotball, volleyball, kanotur og kjøring med tråbiler. Noe benyttet seg også av de fine løypene til å gå en tur.

På kvelden fortsatte programmet med et seminar om etnisitet og identitet av Germian Yarhusseini hvor medlemmer ble inkludert i diskusjon. Etter fremføringen ble det stilt flere spørsmål.

I slutten av programmer for dag 2. ble det holdt et innlegg om kurdistans historie av Afrasiab Grami. Innlegget handlet om Kurdistan og dens geografiske historie.


Dag 3. Oppsumering og planlegging

Dag 3 startet med at deltagerne ble delt i 6 grupper der de skulle diskutere hvordan lawan skulle jobbe videre for å tiltrekke flere medlemmer samt å legge frem en plan for lawans videre arbeid. Hver gruppe fikk i oppgave om å komme med ideer og forslag som tilslutt ble lagt frem for hele forsamlingen. Det kom mange gode ideer og forslag som sentralstyret skal jobbe med videre i sin plan.

I slutten av programmet ble det delt ut blomster fra sentralstyret til alle kurs og seminar holderene som hadde møtt opp. Det ble også delt ut takkebrev av Foad Khakibegi til sentralstyret i Lawan Norge.


Det kurdiske ungdomsforbundet i Norge, Lawan.

For bilder klikk her

Paintball

Da har vi i Lawan Akershus gleden av å invitere alle over 15 år til Paintball på Rælingen. 
For alle som vil være med starter det kl 1400, søndag 2. november. 
Aldersgrense for å komme inn er 15 år og oppover. Medlemskontingenten på 50kr må også være betalt til konto; 50820878660 innen 28.oktober. 
Paintball skal spilles på en skogsbane ute, og vi håper så mange som mulig kan komme. Utstyr osv. tar vi oss av. Alt du trenger og ta med er godt humør og varme klær. Det blir også grilling av pølser.

Sted; Nedre Rælingsvei 557,2009 Nordby
For øvrige spørsmål kontakt: 

- Shahin Shojai: 48131798
- Shahin Ahmadi: 94855675

Lawan festival 2014

 

 

 


Lawan har gleden av å invitere alle medlemmer til festival på Sauevika leirsted. Festivalen holdes 26.september til 28.september. Aldersgrense for denne festivalen er 15 år oppover. Medlemskontigentet på 50 kr må være betalt til konto: 50820878660 innen 20.september.
Sauevika har tilliggende strand og brygge med gode bademuligheter. Forøvrig fine utearealer med strandvolleyball og fotballbane.
Gled deg til møter hvor vi får blant annet Foad Xakibegi som gjest fra Kurdistan, aktiviteter, konkurranser og mye moro.

Sted: :Havna Spjærøy, 1684 Vesterøy

Det blir kjørt buss hvor første stasjon er lillestrøm togstasjon med avreise kl.17:00.
Deretter kjører bussen til følgende:
• Oslo s: 17:30
• Moss togstasjon: 18:30
• Sarpsborg busstasjon: 19:00
• Fredrikstad busstasjon 19:30

Når vi er framme går vi ned til kaia hvor vi blir hentet med båt fra Sauevika, som ligger på andre siden av sundet.

For øvrige spørsmål kontakt:
- Awat Azari: 40340901
- Taher Ismailpoor: 40040346
- Zhima Mahmoodi: 99883302
- Amir Moradi: 90402263
- Kohmar Yarhussaini: 91130830

Håper du vil delta og husk å ta med godt humør! :)

 

 

 

Subcategories