Lawan fotballcup 2015

 

 

Gladmelding til alle fotball elskere …

I forbindelse med Lawan’s 69års dag vil lawan-Akershus i samarbeid med Lawan sentral styre arrangere fotballcup.

Cupen vil være åpen for alle og vi inviterer alle til å melde på egne lag, det kan være guttelag, jentelag eller en blanding. Er det noen som ikke har et lag og ønsker å være med så er det bare å gi oss beskjed så kan vi sette dere på et lag.

I år har vi også invitert andre kurdiske organisasjoner fra Norge, Sverige og Danmark så her blir det moro. I åretscup har også foreldrene fåt muligheten til å melde på egne lag så her kan det bli mye konkuranse og moro.

Påmeldings frist : 22.03.15
Dato : Lørdag 28.03.15 kl : 10:00
For Mer info kontakt:
Awat Azari 40340901
 
Vi håper å se dere alle på banen
Mvh Lawan Styre og Lawan Akershus

Morsmål undervisning på kurdisk

Lawan i Buskerud og Den kurdiske kulturforeningen i Buskerud samarbeider i år får å arrangere kurdisk undervisning til medlemmene sine, og i tillegg blir det undervisning i kurdisk og verdens historie til de som er interesserte. Den første undervisningen begynner søndag den 08.03.2015 med to nivåer for de som er nybegynnere og de som vil ha forbedring i kurdisk. Vi håper på at flest mulig av medlemmene møter opp og er villige til å lære litt ekstra.

Åssiden barneskole
Adresse: Vårveien 3, 3024 DRAMMEN

 

Gokart

Mandag 10.11 november arrangerte Lawan Trondheim endelig Gokart og Bowling. Det var mange engasjerte som dukket opp lekking for barn og tegning de koset seg masse.
Men det har vært morsomt, og vi har fått fine tilbakemeldinger. Vi spilte to serier med bowling, og en runde med Gokart etter vi ble ferdig fikk vi en ekstra runde gratis.Det ble også reservert god mat og drikke med musikk og sang + mye moro for Ungene og voksne.

Av de som stilte opp fikk vi gode tilbakemeldinger

(Flere bilder)

Brukerseminar Frifond Organisasjon

Tirsdag den 10.02.2014 var vi tilstede på LNU seminaret om frifond organisasjon i frivillighetshuset i Oslo. Fra Lawan var Kohmar Yarhussaini tilstede. Seminaret begynte klokka 13:00 og varte fram til 16:00. På seminaret fikk vi informasjon om regler og lover i frifond for de forskjellige organisasjonene, og deretter en innføring på nye regler som har blitt forandret på. Seminaret var tredelt og begynte med viktige endringer fra 1. januar 2015 av Jonas Wasa, deretter om brukerseminar frifond organisasjon og til slutt forskjellen på frifond organisasjon og frifond barn og ungdom.

Bowling Strømmen og Jessheim

Vi har gode nyheter for alle under 15år, det blir arrangert bowling på strømmen bowling og jessheim bowling. Her blir dere servert mat og to gode serier med bowling. 
For dere som har fått med dere at det også blir arrangert paintball men ikke vil være med på det så er dere hjertelig velkommene til å bli med på bowling.

Klokkeslett og dato: 13:00, den 1november. 

Medlemskontinenten er på 50,- og skal betales inn til konto:50820878660 innen 28okt. 

Håper flest som mulig stiller opp med et godt humør og koser seg masse.

For øvrige spørsmål kontakt: 

Shahin Shojai: 48131798

 Shahin Ahmadi: 94855675 

Subcategories